Oss2019-08-19T19:16:54+00:00

OSS

Vi har kun autoriserte fysioterapeuter hos oss som under helsepersonelloven er en del av det norske helsevesenet. Vår kunnskap – Din trygghet!

TERAPEUTENE

MSK Klinikken disponerer kun autoriserte fysioterapeuter med ulike kompetanseområder som skal kunne bistå de aller fleste pasientgrupper innenfor vårt fagfelt.

SVEIN KRISTIANSEN
SVEIN KRISTIANSENManuellterapeut, Spesialist i manuellterapi
Tlf: 46971111

Svein er eier, daglig leder og Manuellterapeut. Svein har en stor bredde i sin pasientportefølje og interesserer seg spesielt for idrettsmedisin blant barn og unge, ultralyddiagnostikk, studentveiledning og undervisning / kunnskapsformidling. Som Manuellterapeut kan Svein henvise pasienter til spesialisthelsetjenesten, radiologi og sykemelde sine pasienter.

MARIA KRISTIANSEN
MARIA KRISTIANSENFysioterapeut, Allmenn fysioterapi
Tlf: 46973826

Maria ble ferdig utdannet fysioterapeut ved The University of Teesside i England i 2002. Maria jobbet både privat og offentlig i England med muskel og skjelettplager, ortopedi og geriatri. Etter at hun flyttet til Norge i 2008, jobbet hun på sykehjem som fysioterapeut før hun i samarbeid med Svein etablerte MSK Klinikken i 2011. Maria jobber nå både klinisk med generell fysioterapi og administrativt ved MSK Klinikken.

PETER HALSTENSEN
PETER HALSTENSEN Fysioterapeut, manuellterapi student
Tlf: 94095813

Peter har 15 års erfaring som fysioterapeut og har en stor bredde i sin pasientportefølje innen muskel- og skjelett plager. Han jobber vanligvis på Fredrikstad Fysikalske institutt men jobber nå som fysioterapeut hos oss samtidig som han gjør ferdig sin mastergrad ved Universitetet i Brighton / Universitetet i Bergen som Manuellterapeut. Peter har Svein Kristiansen som sin veileder.

LINDA SØRBY
LINDA SØRBYFysioterapeut, Kvinnehelse
Tlf: 90615478

Linda har jobbet som fysioterapeut siden 1998, utdannet i Oslo. Har spesialkompetanse innen urologiske, gynekologiske og anorectale problemstillinger. Hun behandler pasienter med ulike former for inkontinens, seksuell dysfunksjon og underlivssmerter, og ser både kvinner, menn og barn med slike diagnoser. Hun er opptatt av tverrfaglig samarbeide, og har et stort kontaktnett. Linda er og en erfaren foredragsholder ift bekkenbunnsproblematikk. Hun jobber og med mer tradisjonelle pasienter, bl.a. med gruppetrening i sal og i basseng.

JAN HARALD LØNN
JAN HARALD LØNNFysioterapeut, Allmenn fysioterapi
Tlf: 41612407

Jan Harald er allmenn fysioterapeut med snart 40 års erfaring som privatpraktiserende fysioterapeut. Jobbet i tillegg flere år som bedriftsfysioterapeut (Aker-Jøtul bht), deltatt i flere publiserte ryggforskningsprosjekter, for tiden også engasjert som faglig rådgiver for Helfo og ved turnuskurs for Fylkesmannen i Østfold.

SJOERD KESSELS
SJOERD KESSELSFysioterapeut, manuellterapi student
Tlf: 955 57 053

Sjoerd er fra Nederland og ble ferdig utdannet som fysioterapeut ved University of Applied Sciences Utrecht (HU) i Nederland i 2012. Han har jobbet i ulike settinger i Nederland, som sykehus og forskjellige fysioterapi klinikker. Han har erfaring med ulike problemstillinger innen muskel- og skjelettsystemet. I 2017 fullførte han sin mastergrad ved HU i Nederland og skal nå jobbe hos oss som fysioterapeut og gjøre ferdig sin mastergrad ved Universitetet i Bergen som Manuellterapeut. Sjoerd har Manuellterapeut Svein Kristiansen som veileder.

KLINIKKEN

MSK Klinikken er bygget med ønske om en moderne, oppdatert og velutstyrt klinikk for utøvelse og vurdering av problemer rettet mot nerve-, muskel- og skjelettsystemet. MSK Klinikken rommer nær 700 kvadratmeter med ni behandlingsrom og et nøye planlagt treningstilbud. Alle behandlingsrommene har velutviklet undersøkelses-/behandlingsutstyr og topp moderne datautstyr som samhandler med resten av helse Norge gjennom Norsk Helsenett. Vårt treningssenter har alt utstyr tilgjengelig for funksjonell trening og opptrening i tidlig fase etter operasjoner, samt gjennom hele rehabiliteringen. Vi har stort fokus på elektroniske tjenester, noe som betyr elektronisk pasientjournaler, henvisninger og bankterminal for betaling.

HISTORIEN

MSK Klinikken åpnet i mars 2011 i et lite lokale i Nygaardsgata men flyttet i 2014 til større lokaler midt i sentrum. Samtidig ble Fredrikstad Idrettsmedisin etablert og de to klinikkene samslo seg i helt nye felles lokaler. MSK Klinikken ønsker å gi et profesjonelt, helhetlig og velfungerende tilbud til alle som ønsker hjelp med nerve, muskel og skjelett problematikk. Pasienter i alle aldre med alle mulige problemstillinger er velkomne til undersøkelse og vurdering hos oss. Vi har kun fysioterapeuter som jobber hos oss, alle med ulike kompetanseområder, spesialinteresser og ferdigheter. Vi er stolte av å kun tilby fysioterapi som dekker de aller fleste fagfelt, de fagfeltene vi selv ikke dekker har vi store nettverk, både lokalt og nasjonalt som vi benytter oss av.

VÅRE KUNDER SIER

Veldig dyktige terapeuter, med veldig bra kunnskap og erfaring på mange områder. Engasjerte og gode på tilbakemeldinger og tett oppfølgning.

Kamilla Olaussen, Orienteringsløper

Hyggelige og kunnskapsrike folk i et flott lokale! Anbefales

Benjamin Christensen, Forfatter og Personlig Trener

Glimrende veiledning for å bedre balanse relatert til min muskelsykdom. Hyggelige folk som er tilstede ved henvendelse.

John Erik Martiniussen, Pasient