Velkommen til MSK Bloggen.

MSK Klinikken er svært stolte av å kunne presentere MSK Bloggen. Vi ønsker med bloggen å skape en kommunikasjonsplattform mellom våre terapeuter, våre pasienter, våre utøvere, våre samarbeidspartnere og befolkningen ellers. Bloggpostene vil reflektere hva og hvordan MSK Klinikken jobber, hvem vi er og hva vi kan tilby befolkningen. I tillegg vil bloggen ha høyt fokus på å spre kunnskap som er en av våre kjerneverdier.

Vi kommer til å ha en ny blogg minst hver måned med dagsaktuelle temaer som gjerne blir fulgt opp med video og sosiale medier integrering og dere skal ikke se bort ifra at videoblogg og gjesteskribenter vil være noe som kommer i løpet av kort tid.

MSK Klinikken ble grunnlagt i 2011 og har i 2018 endret grafisk profil samt at vi har fått ny nettside. Nettsiden lanseres samtidig som denne bloggen og vi gleder oss voldsomt til å la dere få ta en del av arbeidsplassen vår enten dere er pasienter, utøvere, foreldre eller andre samarbeidspartnere.

Velkommen til MSK Bloggen – følg med i september for vår første blogg med tema – korsbåndsskader i barn og ungdom.